Testimonials

van der Steen van Breugel b.v.

Van der Steen van Breugel is een bedrijf dat al bijna een halve eeuw werkzaamheden uitvoert in de afbouw. Gestart als stukadoorsbedrijf en door de jaren heen uitgegroeid tot een totaal afbouwer. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt verzorgen wij alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden, systeem en metall stud wanden, systeemplafonds en schilderwerk.

Sinds het invallen van de crisis zijn er een aantal vaste medewerkers uit beeld verdwenen en nu de markt weer aantrekt, zijn we gaan bouwen aan een flexibele schil van diverse medewerkers. Hier speelt Raaak een belangrijke rol in door regelmatig uitzendkrachten te leveren, maar met name de Payroll oplossing is een zeer welkome aanvulling! We zijn begonnen met 1 medewerker via Raaak Payrolling, maar inmiddels zijn het er al 4 en we zijn aan het kijken om dit nog verder uit te breiden. De samenwerking met Raaak verloopt erg soepel en ook de medewerkers zijn uitermate tevreden met de gang van zaken. Als er vragen zijn, is er een Support afdeling die direct antwoord kunnen geven op de vragen. Kortom, wij zijn als van der Steen van Breugel BV erg blij met de samenwerking met Raaak Payrolling en gaan voor een langdurige relatie.

HomeFlex

HomeFlex is gespecialiseerd in de professionele huisvesting van tijdelijk personeel. ‘’We leveren kwalitatief hoogwaardige en zelfstandige woonruimte tegen zeer scherpe all-in tarieven’’, aldus Bert Verheij (directeur HomeFlex). Of u nu op zoek bent naar een appartement, eengezinswoning of vrijstaande woning: HomeFlex geeft u graag deskundig advies bij het zoeken naar een passende oplossing. Sinds 2014 is HomeFlex SNF gecertificeerd. Dit houdt in dat de woningen voldoen aan de eisen op het gebied van beheer, leefbaarheid en veiligheid. Om snel te kunnen schakelen, heeft iedere klant bij HomeFlex een contactpersoon. De technische dienst houdt intensief toezicht d.m.v. een tweewekelijkse controle en voor calamiteiten zijn zij 24/7 bereikbaar.

‘’HomeFlex komt voort uit de behoeften van een flexibele arbeidsmarkt. Onze organisatie beschikt over een vaste kern medewerkers met daaromheen een flexibele schil, wat goed geregeld moet worden. Daarom is het voor ons prettig om met RAAAK Payrolling samen te werken. Zij faciliteren ons maximaal, begeleiden ons als het nodig is en signaleren wijzigingen in regelgeving. Als bestaande contracten verlengd moeten worden, krijgen we tijdig een melding. Ook alle wettelijke plichten, zoals het tijdig aanzeggen van medewerkers houden zij keurig voor ons in de gaten. Doordat RAAAK Payrolling een onderdeel is van RAAAK Personeel, een uitzendorganisatie met vijf vestigingen, ondersteunen zij ons ook bij het zoeken naar nieuwe medewerkers’’, aldus Bert.

ATABNL.com

ATABNL.com is een teken- en adviesbureau in de grond-, weg en waterbouw.

Vanuit het sfeervolle en karakteristieke Woudrichem wordt kwalitatief hoogwaardig civieltechnisch 2D en 3D AUTOCAD ontwerp- en tekenwerk geleverd.

Samen met de opdrachtgevers bouwt ATAB.com aan de ideale leefomgeving. Of het nu gaat om werkvoorbereiding, advisering of projectondersteuning; ATAB.com bedient haar klanten met een directe aanpak en grote flexibiliteit. En deze klantgerichte aanpak werpt zijn vruchten af;  een goedgevulde orderportefeuille.

“Als klanten tevreden zijn vertelt het zich al snel verder”. Aan het woord is Arend Groeneveld, de enthousiaste drijvende kracht achter ATABNL.com. “Op een gegeven ogenblik ga je maar eens  denken aan personeel. Spannend, want hier heb ik niet eerder mee te maken gehad. Natuurlijk is het positief dat het werk toeneemt, maar je gaat ook nadenken over de verantwoordelijkheden en risico’s die het aannemen van personeel met zich meebrengt. Ik heb mij laten adviseren door een bevriende advocaat en die liet meteen de naam van Raaak Payrolling vallen. Een adviesgesprek was snel geregeld en al snel was mij duidelijk dat payrolling een ideale optie is. Ik blijf optimaal flexibel, ik loop geen risico bij ziekte van de werknemer en ook alle administratieve rompslomp wordt mij uit handen genomen. Wat wil je nog meer? Wat enorm prettig is bij Raaak Payrolling is de persoonlijke aanpak. Ik heb mijn eigen vaste adviseur waar ik met al mijn vragen terecht kan. Zaken worden snel en goed geregeld. Ik kan mij bezighouden met hetgeen ik het liefst doe: ondernemen! Mijn energie stop ik in mijn werk, mijn klanten en in de realisatie van ons nieuwe kantoorpand. Want bij gezonde groei hoort een passende locatie. ATABNL.com is klaar voor de toekomst!”

Avres

Avres biedt als werk-leerbedrijf van de regio Alblasserwaard & Vijfheerenlanden passend werk aan mensen met een arbeidsbeperking. Deze medewerkers worden op allerlei werkzaamheden ingezet: schoonmaak, postbezorging, onderhoud van groen en openbare ruimte, metaal- en houtbewerking, verpakkings- en assemblagewerkzaamheden en poedercoating. Een groot deel van de medewerkers werkt via Avres op locatie bij werkgevers in de regio. Soms is dat in een groep, vaak ook individueel. Een ander deel van de werknemers werkt bij Avres zelf in Gorinchem of op de kwekerij in Giessenburg.

Marielle Don, manager van het bedrijfsonderdeel ‘Avres Werkt!’: “Er was al geruime tijd een prettige samenwerking tussen Avres en Raaak Personeel op het gebied van uitzendkrachten en vakantiewerkers. Onlangs hebben wij een traject opgestart, waarbij mensen in een uitkeringssituatie door ons worden getraind. Zij doen bij Avres werkervaring op en wij proberen deze arbeidskrachten succesvol te bemiddelen naar de arbeidsmarkt. Potentiële werkgevers zijn soms enigszins terughoudend. Daarom werken we in dit traject samen met Raaak Payrolling. Doordat wij de arbeidskrachten onderbrengen bij Raaak kunnen de werkgevers gebruik maken van optimale flexibiliteit in de duur en het aantal contracten. Dat geeft hen de ruimte om onze arbeidskrachten in te zetten zonder er meteen aan vast te zitten en verlaagt de drempel enorm. Daarnaast worden risico’s als ziekteverzuim en de uitvoering Wet Verbetering Poortwachter uit handen genomen. Voor Avres betekent de samenwerking ook minder werk. Het enige dat wij nog hoeven te doen is online de ingediende uren te accorderen. Ultiem gemak!”

Maas Security

Maas Security uit Tilburg is een jonge, startende onderneming, die zich bezighoudt met het beveiligen van zakelijke- en publieksevenementen, objecten en gebouwen. Directeur en eigenaar Remco Maas: “Onze branche is altijd dynamisch en afwisselend. Vaak zetten we op korte termijn beveiligers en verkeersregelaars in. Flexibiliteit van personeel is daarom ontzettend belangrijk voor ons. Als beginnend ondernemer wil ik mij vooral bezig houden met het werven van klanten en opdrachten. De specialisten van Raaak Payrolling zorgen ervoor dat alle personeelszaken keurig zijn geregeld. Dit bespaart mij veel tijd en zorgen. Daarnaast heb ik de zekerheid dat alles juridisch klopt. Doordat Raaak Payrolling de risico’s overneemt tegen een scherp tarief, kan ik zorgeloos ondernemen en heb ik per uur inzicht in de kosten. Verder hanteert Raaak Payrolling een soepele betalingstermijn. Dit geeft mij grip op de financiën van mijn bedrijf. Wel zo prettig!”

Hombergen b.v.

Hombergen b.v. is een gerenommeerd bedrijf uit Drunen dat al jaren lang gespecialiseerd is in schilderwerk en beglazing voor de particuliere en zakelijke sector zowel in de regio als daarbuiten. (mede)Directeur en eigenaar Jelte Hombergen: In onze sector zijn we niet alleen afhankelijk van de seizoenen, maar kennen we ook een verschuiving in de werkzaamheden. Zo zijn we niet meer helemaal dicht tijdens de bouwvakvakantie en moeten we dus pieken kunnen opvangen. Daarbij merken wij ook dat de markt aantrekt en willen we hierop flexibel kunnen inspelen. Meteen een vaste aanstelling bieden is niet de oplossing hiervoor. Raaak Payrolling heeft ook nog eens verstand van onze CAO en heeft er voor gezorgd dat voor onze medewerkers alles goed is geregeld. Bij extra drukte maken wij ook gebruik van de diensten van de vestiging Raaak Personeel Oosterhout voor uitzendkrachten. Ideaal dat alles onder een dak is geregeld.

Volg ons op

Onze klanten: